17 locuri de muncă pe care copiii le pot face pentru a câștiga bani

copiii le pot face pentru a castiga baniDeci, ai nevoie de bani și tu ești doar un copil. Hei, copiii au un mare avantaj … ei nu plătesc chirie, ei nu au facturi, astfel copiii pot subcota adulți atunci când vine vorba de munca fizică. Aici sunt 16 moduri, altele decât împărțitul ziarelor sau munca de babysitter cu care copiii pot face bani buni, folosind și ingeniozitate!

Oferă masaje la picioare și spate. Fiul meu a făcut acest lucru cu rudele; cerea 1 dolar pe masaj și curățat!

Rezolvă Treburi pentru Oameni. Eu și fiul meu am trăit într-o clădire de apartamente unde trebuia să duci gunoiul pe scări la tomberon. Avea 6 sau 7 ani și bătea la uși și se oferea să ia gunoiul pentru un sfert de dolar (acest lucru a fost acum 10 ani, astfel încât ai putea urca prețul un pic, dar ai prins ideea). A fost un succes, deoarece, cu 200 de unități o mulțime de oameni ar da unui copil un sfert de dolar ca să nu trebuiască să își ducă propriul gunoi! Există alte comisioane pe care le poți face …păstrează totul simplu și percepe un preț scăzut, dar decent.

Curăță totul ieftin. Acest lucru ar putea fi făcut pentru rudele sau prietenii care nu au copii. Oferă-te să le cureți garajul sau să ștergi praful în toată casa, inclusiv cabinetul China, iarna curăță șemineul, stabilește un preț corect și apoi asigură-te că-i vei folosi ca referință pentru viitoarele locuri de muncă … oamenii sunt ocupați, ei nu au timp și poți face câțiva bănuți făcând asta pentru ei.

Culege flori sălbatice, presează-le, pune-le în rame și vinde-le. Obține ramele din vânzările de garaj sau magazine second hand și le poți și picta. De asemenea, le-ai putea vinde pe eBay.

Primăvara smulge buruienile, aproape toată lumea urăște să smulgă buruieni, iarna dă zăpada cu lopata, spune-le că o vei face pentru 10 de dolari pe oră.

Citește persoanelor în vârstă:

Aproape toată lumea are casă de bătrâni în orașul lor, creează pliante și înmânează-le personalului că le vei citi pentru un preț stabilit (asigură-te că ești un cititor bun).

Tocilar pe Calculator:

Te pricepi pe calculator? Mulți oameni nu sunt și nu au bani să plătească profesioniști pentru a-i ajuta. Unii dintre acești oameni chiar au nevoie de ajutor de bază. Unii dintre ei sunt în vârstă și au nevoie doar de lucruri de asistență precum tastarea sau trimiterea de email-uri, iar tu o poți face!

Plimbă câini:

Acest lucru funcționează bine mai ales dacă locuiești într-un oraș sau într-un complex de apartamente unde lucrează oameni și vei avea mai multe oferte decât vei ști ce să faci cu ele. Doar asigură-te că ești bun cu animalele și că știi ce să faci.

Gestionarea Casei:

Ai putea fi prea mic pentru a avea grijă de o casă, dar nu ești prea tânăr pentru a uda plante sau colecta corespondența atunci când oamenii merg în vacanță. Oferă-te să faci acest lucru pentru o taxă și asigură-te că obții referințe pentru următoarea.

Albume de însemnări:

Îți place sa faci albume? Există o mulțime de oameni acolo care și-ar dori să aibă un album gata făcut, dar nu au mereu timp, iar tu poți face acest lucru pentru ei.

Găzduiește o vânzare în garaj:

Timpul este de esență, și reprezintă un lucru pe care majoritatea adulților nu îl au. Oferă-te să creezi o vânzare în garaj pentru ei, adună lucrurile, vinde-le, colectează banii și împărțiți profiturile, ei vor oferi lucrurile și garajul (fă-o din garajul lor).

Culege fructe de padure și vinde-le:

Am trăit în Portland, Oregon timp de 12 ani și fructele de pădure sălbatice creșteau peste tot. Tu le poți culege, apoi le poți pune în recipiente mici și le poți vinde pe trotuar, astfel vei face o sumă bună de bani, dacă subcotezi magazinul alimentar.

Fă rost de un detector de metale și caută monede și resturi de metal, vei fi surprins de ceea ce poți găsi.

Scrie pentru Hubpages:

Părinții tăi s-ar putea să te ajute să-l configurezi, dar

dacă ești un scriitor bun, poți face bani. Click aici pentru înscriere: Brie Hoffman pe HubPages

Fă un stand cu limonadă…sigur că a mai fost făcut, dar a fost făcut pentru că funcționează!

Fii dădacă:

Dacă ai cel puțin 12 ani și ești responsabil ai putea fi dădacă pentru copiii care sunt mai tineri pentru câteva ore. Acest lucru ar funcționa într-adevăr bine dacă o faci aproape de propria casă.

În cele din urmă, uită-te in jur, tot ce fac adulții, vezi dacă poți face acest lucru în timp ce subcotezi prețul. Fă felicitări, pentru a primi referințe și vei fi surprins din cât de multe se pot face bani!

locuri de munca pe care copiii le pot face pentru a castiga baniFiul meu are acum vârstă de 26 de ani, dar l-am crescut pe cont propriu și aș dori să îți dau câteva sugestii utile care nu numai că îți vor face viața suportabila, dar o vor face minunată. Aceste sugestii te vor ajuta …

Este creșterea copilului într-o zonă suburbană un avantaj versus creșterea într-o zonă metropolitană?

Creșterea copiilor este un proces dificil și plin de multe decizii. Ce formă de disciplină vei administra? Ce îi vei învăța despre Dumnezeu și despre univers? Ce viziune asupra lumii vei transmite?…

Vremurile sunt grele și cine nu ar putea folosi niște bani în plus în zilele noastre? Iar atunci când vremurile sunt grele, creativitatea este cheia. Am de gând să-ți spun cum mi-am plătit chiria, chiar dacă este 2.300$ pe lună și nu fac…