10 metode pentru adolescenti de a face bani rapid

10 metode pentru adolescenţi de a face bani rapid

Plătit ca să faci cumpărături? Asta e o ofertă bună.

Sursă

 1. Făcutul banilor online

Sunt multe site-uri pe internet care te lasă să te înregistrezi şi să faci bani gratuit. Cele bune şi demne de încredere sunt:

What Do You Think este un alt site care te lasă să te înregistrezi gratuit și are de-a face numai cu completarea de formulare, însă partea dificilă este că trebuie să fii invitat ca să te înregistrezi. Deşi există o limită a numărului de formulare pe care le poţi completa, primeşti reduceri pentru cumpărături, bilete la cinematograf şi mai mult, doar prin simplul fapt că eşti un membru. De asemenea, este posibil să intri în tombele pentru premii.

 1. SwagBucks (Link Blocked from HubPages)

Eu personal, sunt nou pe SwagBucks, dar este foarte uşor de folosit, este un site distractiv pe care poţi face bani din jocuri, completând formulare şi răspunzând la întrebări. E cu siguranţă unul din favoritele mele, uşor de folosit şi cu înregistrare gratuită.

 • Global Test Market (Link Blocked by HubPages)

Global Test Market este un alt site bun, dar nu este unul din favoritele mele. Merge doar prin formulare online. Poate fi puţin mai dificil.

Înafară de toate aceste site-uri bune, sunt multe alte metode pe care le poţi găsi uşor. Chestia de care trebuie să te fereşti sunt site-urile care îţi cer bani pentru a te înregistra. Nu plăti niciodată pentru aşa ceva.

 • Organizează o vânzare publică a obiectelor pe care nu le mai foloseşti

Poate suna ca o chestie uşoară, dar vei fi surprins de lucrurile pe care le ai şi pe care nu le mai foloseşti când vei începe să cauţi. De îndată ce primeşti ok-ul din partea părinţilor, poţi începe să vinzi! Ridică-ţi o tarabă într-un târg şi poţi vinde acolo. Dacă nu vrei să îţi vinzi propriile obiecte, poţi planta ideea discret în capul unui prieten iar atunci când el va organiza o vânzare, du-te şi tu!

Este atât de uşor să organizezi o vânzare ca să faci bani rapid, pe loc, fără scamatorii sau înşelăciuni.

 1. Scrierea freelance

Dacă ai calităţile necesare şi îţi merg degetele îndeajuns de rapid încât să poţi tasta, atunci s-ar putea să fii calificat pentru asta. Scrierile freelance pot veni în diferite forme, de la reţete la bloguri sau poveşti. Un site pe care ar trebui să te uiţi este Odesk. Atât Elance cât şi Odesk au o varietate de cerinţe de freelance din care poţi alege.

Bineînţeles că şi scrisul pe HubPages este o idee bună de a începe, şi este în competiţie strânsă cu Squidoo

 1. Fiverr

Fiverr este o mină de aur. Este un site care te lasă să îţi vinzi serviciile pentru 5 dolari. Sunt lucruri care variază de la chestii sensibile până la nebuneşti. Pot varia de la o poză cu tine ţinând un semn al unei firme până la cântatul unei melodii sau sunatul unei persoane pretinzând că eşti fostul lui/ei prieten/ă. Totul costă 5 dolari şi este o metodă distractivă de a face bani. Sunt modalităţi creative de a face bani pe Fiverr.

Link:

 1. Tutore

Fie că eşti un tutore pentru şcoală sau de plăcere, este o metodă bună de a face bani. Dacă eşti adeptul unui lucru, de ce să nu te lauzi cu asta? De la învăţatul Japonezei, până la învăţatul cântatului la chitară, sunt foarte puţine restricţii din moment ce îţi alegi singur suma de bani pe care o ceri şi timpul pe care îl vei aloca. Să fii tutore îţi acordă libertate şi îţi dă ocazia să fii matur şi să primeşti respect.

 1. Vânzarea de obiecte pe Ebay

E ca un fel de “garage sale” gigant doar că mult mai uşor. Atâta timp cât ai permisiunea părinţilor, Ebay este un loc bun pe care îţi poţi vinde obiectele vechi. Bineînţeles, nu te aştepta să faci foarte mulţi bani din asta, deoarece oamenii vin pe Ebay sperând să găsească chilipiruri.

 1. Vânzarea de fotografii digitale

Dacă ai un anumit fler când vine vorba de fotografie, sunt multe site-uri pe care le poţi vinde şi face profit. De exemplu Shuttershock sau Fotolia care sunt medii perfecte pentru a-ţi vinde arta.

 1. Construieşte site-uri pentru alţii

Dacă ai calităţi în ceea ce priveşte tehnologia şi design-ul sunt sigur că vei găsi oameni care te vor ruga să le faci un site web. Pentru unii, e prea greu sau pur şi simplu nu au timp pentru aşa ceva. Dacă eşti capabil să faci un site sofisticat, aceasta este o ocazie pe care ar trebui să o aprofundezi. navigaţi până aici

 1. Statul cu copiii

Deşi poate fi câteodată o pacoste, statul cu copiii este o modalitate bună de a face bani şi de a arăta maturitate.

 1. Plimbatul câinilor/Îngrijirea câinilor

Dacă ai un prieten sau un vecin care urmează să plece într-o vacanţă, sau este prea ocupat să aibă grijă de câine, poţi să te oferi voluntar să faci asta în locul lor, pentru bani desigur. Plimbatul câinilor este o modalitate bună de a face bani, cât şi de a face sport.

 

 • Published On : 2 years ago on July 29, 2016
 • Author By :
 • Last Updated : June 27, 2017 @ 8:06 am
 • In The Categories Of : Casagheorg

';