Cum să faci bani online

Mulți oameni întreabă foarte des – „Cum pot face bani online?“ Și, de obicei, acestei întrebări nu i se găsește răspuns. Sau mai rău, cineva îți va arunca un răspuns rapid în față și nu va face nimic mai mult decât să încerce să te păcălească să îi cumperi produsul.

Cum sa faci bani onlineȘi eu unul, am suportat destul. De aceea am scris acest articol. Am de gând să-ți dezvălui cel mai simplu, cel mai de bază și fundamental mod de a face bani serioși online – fără obligații. După ce ai terminat de citit acest articol vei avea o înțelegere fermă a miezului fundamental pe care toți așa-numiții „bogați guru“ îl utilizează zi de zi pentru a face grămezi de bani. Ești gata?

În regulă, hai să trecem atunci direct la subiect…

Pentru a rezuma acest principiu într-un singur cuvânt, ar trebui să spun M.F.A..V.

Acum, ce înseamnă asta? Ei bine M.F.A..V. înseamnă Multe Fluxuri Accelerate de Venit și în timp ce ar putea părea un pic mai complex – crede-mă când îți spun că este de fapt destul de simplu.

Permite-mi să-ți explic cum funcționează … Gândește-te în felul următor: probabil că ai un loc de muncă chiar acum, corect? Lucrezi 40 de ore pe săptămână pentru a obține un salariu – să spunem 500$. Asta nu e prea rău…dar, ce se întâmplă dacă ai vrea să obții două salarii?

Cei mai mulți, probabil, s-ar gândi că va trebui să mai obțină un loc de muncă și să lucreze încă 40 de ore pe săptămână pentru a realiza acest lucru. Și au dreptate – când ai de-a face cu locuri de muncă tipice la care trebuie să lucrezi, formula fiind asta: 40 Ore X Munca = 1 Salariu

Și asta e OK dacă vrei să faci puțin mai mulți bani. Dar problema se ridică într-adevăr atunci când dorești să faci și mai mulți bani de atât. După ce ai deja două locuri de muncă, nu o să mai ai suficiente ore într-o zi în care să te dedici unui alt loc de muncă. Deoarece există doar 24 de ore într-o zi, ești limitat la cât de mulți bani se pot face lucrând. Dar ce s-ar întâmpla dacă ai avea o mică armată de 100 de roboți lucrători pe care i-ai putea trimite la locurile de muncă pentru a lucra pentru tine?

Timpul nu ar mai fi o problemă. Tu, practic, ar trebui doar să te angajezi la un loc de muncă și apoi să-ți trimiți unul dintre roboții tăi lucrători să meargă și să facă efectiv munca pentru tine. Apoi, pur și simplu ai colecta un cec în fiecare săptămână – și astfel, ai putea obține cu ușurință 100 de locuri de muncă și ai colecta un frumos salariu de 50.000$. Totul în timp ce nu ar trebui să ridici un deget. Sună frumos, nu-i așa?

Ei bine, oricât de atrăgător ar suna – Ce s-ar întâmplă dacă ți-aș spune că este posibil? Când folosești puterea internetului și M.F.A..V. poți face acest lucru, deoarece în loc de roboți lucrători poți folosi de fapt, site-uri online pentru a obține același rezultat.

Gândește-te la asta. Există sute de moduri diferite de a face bani online, indiferent dacă este vorba de marketing afiliat, arbitraj, crearea și lansarea de produse sau orice altă metodă de a face bani. Ia în considerare fiecare dintre acestea ca fiind un „loc de muncă“ și tot ce trebuie să faci pentru a te implica în fiecare este să faci un site web simplu.

Fiecare site poate utiliza o altă metodă și poate aduce doar 50$ pe lună. Ceea ce pe cont propriu s-ar putea să nu pară mult, dar atunci când ai 100 de site-uri diferite care fac 50$ pe lună, vei ajunge la 5.000$ pe lună!

Deci, iată cum M.F.A..V. funcționează într-adevăr:

Pasul 1. Ia una dintre metodele dovedite de a face bani (de exemplu arbitraj, CPA, marketing afiliat etc).

Pasul 2. Fă un site web care va pune metoda să lucreze pentru tine. (Utilizează ceea ce fac alții cu succes ca exemple).

Pasul 3. Adaugă site-ul nou creat la colecția ta de fluxuri de venit. (Asigură-te că site-ul rulează pe cont propriu).

Pasul 4. Mergi înapoi la Pasul 1 și fă totul din nou.

Totul este despre luarea de măsuri pe cât mai multe diferite metode pentru a face bani online, cât mai mulți și cât de repede se poate. Chiar dacă acest lucru poate părea destul de basic – este de fapt ceea ce cei mai de succes oameni online fac în fiecare zi!

Cum sa faci bani onlineEi construiesc un site în piața nișelor, folosind una sau mai multe metode pentru a face bani. Apoi, de îndată ce este configurat și aduce bani (chiar dacă este vorba numai de 1$), se poate trece la următorul site. În timpul acesta le optimizează pe cele pe care le au deja pentru a se asigura că acestea funcționează bine. După un timp au mai multe zeci sau chiar sute de site-uri care aduc fiecare de la câțiva dolari la câteva sute în fiecare săptămână. Toate însumate realizează un salariu foarte consistent!

Deci, acum că știi principiul de bază … ce crezi despre toate metodele dovedite pe care le-am menționat? Care sunt acestea și cum funcționează?

Ei bine, există prea multe metode de listat în acest articol, dar pentru începători aș sugera să lucrezi la construirea unei liste de e-mail. O listă de e-mail este într-adevăr #1 lucru pe care ar trebui să-l faci dacă ești serios în privința banilor online.

Construirea unei liste este de fapt un proces destul de simplu.

Pasul 1. Alege o nișă în care să te implici (de exemplu câini, grădinărit etc)

Pasul 2. Efectuează o căutare pe Google pentru produse MDR gratuite sau ieftine (Master Drepturi de Revânzare) pentru acea nișă … ceva gen o carte electronică despre grădinărit ar funcționa perfect. După ce găsești ceva, cumpără-l.

Pasul 3. Creează ceea ce numim o pagină de stoarcere…Locul unde, pratic, oferi cartea electronică despre grădinărit gratuit oamenilor în schimbul numelui lor și adresei de e-mail.

Pasul 4. Fă reclama site-ului tău online și condu trafic către site.

Apoi, odată ce ai o listă de 10.000 sau mai mare, opțiunile tale se deschid într-adevăr. Poți participa cu ușurință în rețelele CPA, în programe afiliate și chiar în lista de închiriere. Avantajul de a avea o listă de 10.000 de oameni este acela că ai acces instantaneu la potențialul trafic pentru site-ul tău.

Sper că aceste informații te vor ajuta pe viitor.